Heb je een vraag over Babbelboek?

Vindt hier het antwoord!
Wat is Babbelboek? Babbelboek is het enige platform in Nederland dat de mogelijkheid biedt om samen digitale boeken te lezen, terwijl je aan het videobellen bent. Wij geloven erin dat elke mens verbinding nodig heeft en dat het moeilijk is om dit te creëren met enkele videobellen. Uit ervaring blijkt namelijk dat de spanningsboog van kinderen hiervoor te kort is. Door het videobellen te combineren met het voorlezen van prentenboeken wordt de interesse van de kinderen langer vastgehouden. Waardoor (groot)ouders genieten van de (klein)kinderen en samen plezier hebben, zelfs als ze niet dicht bij elkaar in de buurt zijn.

Om gebruik te maken van Babbelboek betaalt de hoofdgebruiker slechts € 13,50 per maand. Wat natuurlijk een no-brainer is als je bekijkt dat je voor dit geld meer dan 90 kinderboeken tot je beschikking hebt. En dat niet alleen, elke hoofdgebruiker mag vervolgens tot 4 vrienden uitnodigen die allen zonder extra kosten volledig gebruik maken van Babbelboek.

Met 1 abonnement lezen dus maar liefst 5 gebruikers alle boeken in de bibliotheek. En dit kan ook als er niet tegelijkertijd gevideobeld wordt.

Wanneer je er direct voor kiest om een ​​jaarabonnement af te sluiten, krijg je ook nog eens direct 1 hele maand gratis! De kosten voor het jaarabonnement bedragen slechts € 148,50

Ja, in je profiel kun je op elk moment je abonnement opzeggen. De einddatum is afhankelijk van het type abonnement dat je hebt gekozen. Bij een jaarabonnement staat de einddatum in je profiel. Hierna is het mogelijk om je abonnement onder voorbehoud te zeggen.

Alleen de hoofdgebruiker betaald voor Babbelboek. Vervolgens mag hij 4 vrienden uitnodigen die allen zonder extra kosten gebruik maken van Babbelboek. Deze vrienden kunnen videobellen met de hoofdgebruiker én alle boeken lezen die in de bibliotheek staan. Oók als de hoofdgebruiker niet aanwezig is.

Wanneer je kiest voor een maandabonnement dan krijg je 7 dagen gratis toegang tot Babbelboek. Wanneer je direct kiest voor een jaarabonnement dan profiteer je ook nog eens van van één hele maand gratis.

Er staan op dit moment al meer dan 90 boeken in Babbelboek! We werken er steeds opnieuw aan om dit aanbod uit te breiden en nieuwe boeken toe te voegen. Bekijk snel de bibliotheek om te zien welke boeken er als laatste zijn toegevoegd.

Met jouw abonnement lees je zoveel boeken tegelijk als je zelf wilt. Door gebruik te maken van de bladwijzerfunctie lees je gemakkelijk verder waar je bent gebleven. Het boek opent dan namelijk precies op de pagina waar je bent gebleven.

Er is geen maximum aantal uren dat je gebruik mag maken van het platform. Voor het abonnementsgeld mag je dus zoveel boeken lezen als je zelf wilt.

In je bibliotheek maak je zelf heel gemakkelijk je eigen leesplankje door de boeken die je wilt lezen, toe te voegen aan je favoriete boeken. Zo staan al je favoriete boeken overzichtelijk bij elkaar en vind je ze gemakkelijk terug. 

De betalende gebruiker is de hoofdgebruiker en die kan tot 4 vrienden toevoegen aan zijn account. Wanneer je na het inloggen op de knop 'vriend toevoegen' klikt, voeg je hier de naam en het e-mailadres van je vriend toe. Je vriend ontvangt vervolgens in zijn mail een link waarmee ze zelf een eigen account kunnen maken. Dit account wordt automatisch aan elkaar gekoppeld. Zodra jullie gelijktijdig ingelogd zijn op Babbelboek.com dan kan het samen videobellen en boekenlezen beginnen.

Wanneer de bevestigingsmail niet binnen is gekomen kunnen er meerdere dingen mis zijn gegaan. Controleer de spam-reclame-inbox van je e-mail, is de e-mail misschien hierin beland?  Zo niet, dan kan het zijn dat er een typfout in het e-mailadres is waardoor de e-mail niet goed aankomt. Probeer het daarom opnieuw zodat je zeker weet dat het e-mailadres klopt. Mocht de e-mail vervolgens nog niet binnen komen dan kijken we graag samen mee naar wat er misgaat. Je kunt dan mailen naar [email protected]

De Babbelboek app werkt op een tablet, laptop of computer. Het maakt daarbij niet uit of je gebruikt maakt van windows of apple. Een mobiele telefoon is niet geschikt om te Babbelboeken. Het scherm is hiervoor te klein waardoor de teksten in de boeken te klein worden om te lezen, of je de videobeelden van elkaar niet meer kunt zien.

Wil je extra informatie of het uitgebreiden stappenplan/ de handleiding lezen zodat je zeker weet dat je het Babbelboeken goed doet? Lees dan hier de aanvullende informatie.